بانک سوال دبستان گرمه

بانک سوال دبستان گرمه

بانک نمونه سوال ابتدایی متوسطه اول و دوم پایان نامه مقاله تحقیق کارآموزی کارورزی طرح توجیهی کار آفرینی پروژه
بانک سوال دبستان گرمه

بانک سوال دبستان گرمه

بانک نمونه سوال ابتدایی متوسطه اول و دوم پایان نامه مقاله تحقیق کارآموزی کارورزی طرح توجیهی کار آفرینی پروژه

پایان نامه ویروسهای کامپیوتری و مقابله با آنها 100ص

مقدمه:

ویروسهای کامپیوتری از جمله موارد اسرارآمیز و مرموز در دنیای کامپیوتر بوده که توجه اغلب کاربران را بخود جلب می نماید. ویروس های کامپیوتری بخوبی قدرت آسیب پذیری سیستم های اطلاعاتی مبتنی بر کامپیوتر را به ما نشان می دهند.یک ویروس مدرن و پیشرفته قادر به بروز آسیب های کاملا" غیرقابل پیش بینی در اینترنت است . مثلا" ویروس ملیزا (Melissa) ، که در سال 1999 متداولگردید ، از چنان قدرت و توانی برخوردار بود که شرکت های بزرگی نظیرمآیکروسافت و سایر شرکت های بزرگ را مجبور به خاموش نمودن کامل سیستم هایپست الکترونیکی نمود. ویروس "ILOVEYOU" ، که در سال 2000 رایج گردید ،باعث آسیب های فراوان در اینترنت و شبکه های کامپیوتری گردید.

 

 

ویروسهای کامپیوتری به دو گروه عمده تقسیم می گردند. گروه اول را "ویروس هایسنتی " و گروه دوم را "ویروس های مبتنی بر پست الکترونیکی " می نامند.خصوصیات ، عملکرد و نحوه پیشگیری از هر یک از گروه های فوق متفاوت بوده ودر این راستا لازم است ، اطلاعات لازم در این خصوص را کسب کرد.





ویروس ها (Viruses): ویروس ها یک برنامه یا کد(اسکریپت) بسیار کوچکی است که بر روی برنامه های بزرگتر سوار می شوند. یعنی در بین کد های اصلی یا فایل های اصلی بک برنامه دیگر که معمولا پر کاربرد می باشد قرار میگیرند و به محض نصب برنامه اصلی خود را وارد سیستم رایانه ای شخص قربانی می کنند و هنگام اجرای برنامه به طور خود کار اجرا میشوند و شروع به تخریب ( کارهایی که نویسنه ویروس از آن خواسته) می کنند. ویروس ها هر روز در اینترنت بیشتر و بیشتر می شوند. ولی تعداد شرکت های آنتی ویروس ثابت است .پس ما باید برای حفاظت از سیستم خود دست به کار شویم . از نظر مردم عادی به هر برنامه ای که در سیستم عامل اختلالات ایجاد کند ویروس است ولی باید بدانید که خود ویروس ها بنا به کارها و امکاناتی که دارند تقسیم بندی می شوند. ویروس ها مثل سایر برنامه ها هستند . کسانی که ویروس را مینویسند هم از همین برنامه های عادی برنامه نویسی استفاده می کنند .این برنامه ها دقیقا مثل چاقو می ماند که هم می شود استفاده درست کرد هم نادرست.


تاریخچه:

اوایل سال 1986 میلادی بود که دو برادر پاکستانی به نام های امجد و باسیت به طور اتفاقی نتوجه شدند که سکتور راه اندازی یکی از فلاپی های آنها حاوی یک کد قابل اجراست که می توان با هر بار راه اندازی کامپیوتر اجرا شوند.

پس از آن که این دو مهندس نرم‌افزار به این کشف تازه نائل شدند، واژه ویروس از انحصار علم پزشکی خارج شد و در حیطه‌ای قرار گرفت که توانست بسیار مخرب‌تر از ویروس‌های بیماری‌زا عمل کند. چرا که حداقل منبع تولید و راه‌های نابودی اکثر ویروس بیولوژیک برای دانشمندان رشته‌‌های زیست‌شناسی و پزشکی  شناخته شده بود. اما با وجودی که از سال 1986 به این‌سو، کنترل، نابودی و شناسایی ویروس‌های دیجیتال به بزرگ‌ترین دغدغه دانشمندان رشته‌کامپیوتر مبدل شده، روش‌های قطعی و موثری برای مقابله و نابودی این پدیده‌های مخرب تکنولوژیکی ارائه نشده است و به رغم پیشرفت‌های خیره‌کننده فناوری،ویروس‌های کامپیوتری پس از گذشت سه دهه همچنان قربانیان زیادی را در سراسر جهان مورد حمله قرار داده و خسارات سنگینی بر آنها تحمیل می‌کنند.  ویروس‌های کامپیوتری که به موازات رشد فناوری پیچیده‌تر و خطرناک‌تر می‌شوند، می‌توانند با‌سرعت غیرقابل تصوری رشد کرده و منتشر ‌شوند. از همه بدتر این‌که، بر خلاف ویروس‌های بیولوژیک که عمدتا در اثر اتفاقات طبیعی خلق می‌شوند، خالقان این عوامل مخرب، آنها را عمداً و با اهداف خرابکارانه تولید می‌کنند. بررسی‌ها نشان می‌دهد که در حال حاضر، در هر شبانه‌روز صدها ویروس جدید توسط شرکت‌های امنیتی و لابراتورهای سازنده برنامه‌‌های ضدویروس شناسایی شده و برنامه نابودکننده آنها نوشته می‌شود، با این حال همواره ویروس‌های متعددی وجود دارند که در اشکال مختلف کرم‌ها، تروجان‌ها و غیره به دور از چشم تیزبین برنامه‌های آنتی ویروس به تخریب و آلوده‌سازی کامپیوترها می‌پردازند. پس از کشف اتفاقی دو برادر پاکستانی بود که این کد قابل اجرا که احتمالا یک برنامه مقیم در حافظه بود در کامپیوترهای  دانشگاه «دنور» آمریکا مشاهده شد، امجد و باسیت، نام این پدیده جدید را به این دلیل که قادر به تکثیر خودکار خود بود، ویروس نامیده بودند و حالا این ویروس با عنوان « Brain  (C )» بر روی فلاپی دیسک‌‌های کاربران این دانشگاه پدیدار شده بود. البته این ویروس فقط می‌توانست به تکثیر خود بپردازد و برچسب (lable) فلاپی‌ها را تغییر دهد. 

متن کامل را پس از پرداخت وجه می توانید دانلود نمایید

نوع فایل : word  فایل زیپ شده

تعداد صفحات 100

حجم :  4060   kb

مبلغ قابل پرداخت 40000  ریال

پس از واریز وجه به صورت خودکار به صفحه پرداخت هدایت می شوید در صورت هرگونه مشکل با پشتیبانی 09357668326 تماس بگیرید.

نام و نام خانوادگی :

ایمیل :

موبایل :

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد