بانک سوال دبستان گرمه

بانک سوال دبستان گرمه

بانک نمونه سوال ابتدایی متوسطه اول و دوم پایان نامه مقاله تحقیق کارآموزی کارورزی طرح توجیهی کار آفرینی پروژه
بانک سوال دبستان گرمه

بانک سوال دبستان گرمه

بانک نمونه سوال ابتدایی متوسطه اول و دوم پایان نامه مقاله تحقیق کارآموزی کارورزی طرح توجیهی کار آفرینی پروژه

دانلود مقاله کار آفرینی تولید خط تولید نوشابه و تحلیل انواع نوشیدنی ها 150 ص

بررسی فنی طرح

فرآیند و نمودار تولید نوشابه 300 سی سی قوطی 

نمودار و تشریح فرآیند تولید نوشابه های 300 سی سی قوطی به شرح زیر می باشد. 

دریافت فرم برنامه ریزی هفتگی 

اخذ فرم برنامه ریزی هفتگی تولید 

از کمیته برنامه ریزی تولید در یک نسخه 

تعیین برنامه کاری شیفت و ساعت انجام تولید 

بایگانی فرم برنامه ریزی تولید 

 

 

تحویل قوطی خالی از انبار 

انتقال قوطی خالی از انبار 

قوطی گذاری ( قوطی خالی) 

شستشوی قوطی ها (رینسر) 

آماده سازی نوشابه در داخل کربو کولر 

کنترل 

کنترل فشار گاز  روی تانک کربوکولر

 و کنترل دمای نوشابه خروجی از کربوکولر 

صدور فرم و بایگانی 

صدور فرم 2002. QF و بایگانی در کنترل کیفیت 

پر کردن قوطی توسط فیلر 

10-درب بندی توسط ماشین درب بند 

11-کد زنی توسط دستگاه کد زن 

12-نمونه برداری 

نمونه برداری از محصول جهت انجام آزمایش

 شیمیایی و میکروبی (گاز ، بریکس، 

چگالی، اسیدیته، طعم و بو، میکروبی) و 

کنترل درب بندی و صدور فرم های

 2030، 2010، 2003 و 2000 و بایگانی در کنترل کیفی 

13-بسته بندی 

بسته بندی قوطی ها با پلاستیک توسط دستگاه شیرینک پک 

14-بسته بندی نهایی 

قرار دادن بسته های شیرینک شده بر روی پالت و استرچ نمودن آن یا قرار دادن در سبدهای فلزی که نیاز به استرچ ندارد

15-ثبت در برگ تحویل 

ثبت مقدار تولید تأیید شده در برگ

 تحویل محصولات یک بار مصرف 

در سه نسخه و توزیع نسخ:

تولید انبار محصول حساب داری 



16-ارسال به انبار محصول یک بار مصرف 

17-اخذ رسید انبار و بایگانی 

 فرآیند کنترل کیفی محصول 

در ابتدا اشاره ی به ساختار سازمانی 

و بخش های موجود در سیستم کنترل 

کیفی محصول شرکت داشته و سپس به تشریح فرآیند کنترل کیفی محصول پرداخته می شود. 

مدیریت کنترل کیفیت:

آزمایشگاه 

مسئول فنی 

آزمایشگاه:

واحد میکروبیولوژی (کارشناس) 

واحد شیمیایی (کارشناس) 

مسول فنی 

تکنسین های روزکار 

تکنسین های شب کار 

واحد عصاره سازی 

فرآیند کنترل کیفی محصول 

عملیات کنترل کیفی از مواد اولیه ورودی به کارخانه تا محصول نهایی تولید شده (نوشابه) به ترتیب زیر صورت می گیرد:

کنترل شکر ورودی به کارخانه از نظر بسته بندی، میکروبی و . . . 

کنترل آب چاه خام، کنترل آب خروجی RO، کنترل آب بعد از  سختی گیری 

کنترل عصاره اولیه ورودی به کارخانه از نظر بسته بندی و پلمپ گالن ها، تاریخ مصرف و . . . (عصاره اولیه کولا، لمون لایم، پرتقالی و لیموناد با تأییدیه زمزم ایران وارد کارخانه شده و شرکت به تأییدیه زم زمزم ایران استناد می نماید) 

کنترل شربت اولیه ساخته شده در عصاره خانه (آب و شکر) بعد از دستگاه پاستوریزه، از نظر میکروبی، چگالی شربت و از نظر شیمیایی 

کنترل عصاره نهایی ساخته شده (ترکیب شربت با عصاره ورودی به کارخانه )از نظر مکروبی، چگالی شربت و از نظر شیمیایی 

کنترل نوشابه ساخته شده نهایی که عصاره نهایی وارد سیستم کوبوکولر شده و با آّب  گازدار  به نسبت 1 (عصاره) به 5 (آب)ترکیب شده ونوشابه نهایی با یک گاز خوری نهایی وارد فیلر (پرکن) شده و درون ظروف ریخته می شود. کنترل از جنبه های میکروبی و شیمیایی (بریکس، گاز ، PH ، اسیدیته، طعم و مزه) صورت می گیرد. 

شستشوی قوطی ها با آب تصفیه شده و بخار آب 

کنترل وجود کد تاریخ تولید و انقضاء بر روی کف قوطی 

کنترل درب قوطی خالی از نظر میکروبی (قوطی های شسته شده)

متن کامل را پس از پرداخت وجه می توانید دانلود نمایید

نوع فایل : word  فایل زیپ شده

تعداد صفحات 150

حجم :  826   kb

مبلغ قابل پرداخت 70000  ریال

پس از واریز وجه به صورت خودکار به صفحه پرداخت هدایت می شوید در صورت هرگونه مشکل با پشتیبانی 09357668326 تماس بگیرید.

نام و نام خانوادگی :

ایمیل :

موبایل :

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد